Anna meidän huolehtia verkkokauppasi varastosta

Helpotamme arkeasi ja mahdollistamme pitkiä asiakassuhteita vastuullisen ja älykkään verkkokauppalogistiikan keinoin

Logitrailin kauppiaspaneeli auki kannettavan tietokoneen näytöllä

Verkkokaupan perustaminen käy hetkessä, mutta entäs sitten? Verkkokaupan logistiikka on työlästä, kasvaakseen pitää olla nopea ja kasvu taas vaatii lisää tilaa ja käsipareja. 3PL-palvelun (third-party logistics, kolmannen osapuolen logistiikka) avulla vapautat arjestasi kallisarvoisia tunteja myynnin kehittämiseen – ja säästät euroja!

3PL-palvelumme avulla voit rauhassa keskittyä myynnin ja kasvun tekemiseen.

Verkkokaupan perustaminen käy hetkessä, mutta sen tehokas ylläpito onkin kokonaan toinen juttu.

Kuka huolehtii myytävän tavaran vastaanottamisesta, tarkastamisesta ja varastoimisesta. Kuka taas keräilee tilaukset, pakkaa ja siirtää ne kuljetusyhtiöille toimitettavaksi? Unohtamatta mahdollisten asiakaspalautusten käsittelyä. Kaiken tämän voit ulkoistaa Logitrailille ja vapauttaa resurssit myynnin ja kasvun tekemiseen.

Toimitamme tilauksesi nopeasti ja asiakkaasi kiittävät hyvästä palvelusta.

Meidän mielestä kaikkea ei kannata tehdä itse. Fiksu yrittäjä ulkoistaa kaiken helposti ulkoistettavan ja keskittyy itse oleelliseen.

Logitrail mahdollistaa ammattimaisen palvelun jo verkkokauppasi ensitilauksesta alkaen. Perustamisen jälkeen kasvatat myyntiäsi kilpailukykyisillä toimitustavoilla, nopealla tilauskäsittelyllä ja huippuasiakaspalvelulla.

Huolehdimme kasvun vaatimista lisäresursseista.

Kasvu vaatii paitsi lisää varastotilaa myös uusia käsipareja. Kuinka varaudut kampanjapiikkeihin vai uskallatko edes markkinoida?

Sinulla on tuotteet ja halu myydä verkossa. Meillä on lähes 11 000 neliömetriä varastotilaa  ja koulutamme jatkuvasti uusia varaston ammattilaisia tiimiimme. Huipputiimin sekä skaalautuvan varastotilan lisäksi saat käyttöösi monipuoliset toimitustavat ja vuosien kokemuksella kehitetyt prosessit – kaikki yhdellä sopimuksella.

Tarjoamme sinulle edulliset toimitushinnat ja monipuoliset logistiikkapalvelut
– kaikki yhdellä sopimuksella

Tätä kaikkea voi verkkokauppalogistiikan palvelumme tehdä puolestasi

Rullakko ja eurolavoja Logitrailin verkkokauppavarastolla

Tavaran vastaanotto

Vastaanotamme tavarantoimitukset ja tarkistamme, että se täsmää ennakkoilmoitukseen. Puutteet, vauriot ja muut poikkeavuudet raportoimme kuvien kera sähköpostiin edelleen välitettäväksi esimerkiksi tavarantoimittajalle tai maahantuojalle.

Varastohylly Logitrailin verkkokauppavarastolla. Elintarvikkeita hyllyssä. Viivakooditettu hyllypaikkajärjestelmä.

Varastointi

Varastoimme tuotteesi asianmukaisesti joko lähettämö- tai pitkäaikaisvarastoon. Verkkokauppavarastomme sopii lähes kaikentyyppisille tuotteille – myös elintarvikkeille. Varastollamme on Eviran myöntämä paras mahdollinen Oiva-arvosana.

Täytetty pahvilaatikko Logitrailin pakkauspöydällä. Verkkokauppavaraston arkea.

Tilausten käsittely

Vastaanotamme verkkokauppatilaukset, keräämme tuotteet ja paketoimme ne huolellisesti asianmukaisia pakkaus- ja suojamateriaaleja käyttäen.

Tiesitkö muuten, että pakkaamme myös täysin muovittomasti?

R-kioski ulkopuolelta. Katu kaupungin keskustassa. Esimerkki Logitrailin tarjoamista noutopaikoista.

Kuljetukset ja noutopaikat

Logitrailin myötä saat kaikki suosituimmat toimitustavat edullisesti ja laajan noutopaikkaverkoston yhdellä sopimuksella. Toimitamme paketit joko suoraan kotiin, toimistolle, pakettiautomaatteihin tai muihin noutopisteisiin. Ja maailma on markkinasi, joten kauttamme onnistuu tottakai myös edulliset ulkomaantoimitukset.

Lähikuva pahvilaatikosta, johon kirjoitettu tussilla "Asiakaspalautus!". Asiakaspalautus-pakettikortti. Toimipaikkapalautus.

Asiakaspalautusten käsittely

Kuluttajilla on oikeus palauttaa ja vaihtaa. Me käsittelemme asiakaspalautukset, varastoimme tuotteet uudelleen tai lähetämme korvaavan tilauksen matkaan.

Täytetty pahvilaatikko Logitrailin pakkauspöydällä. Verkkokauppavaraston arkea.

Reklamaatiot

Huolellisesta pakkauksesta huolimatta paketit voivat joskus vaurioitua kuljetuksessa. Paketin kuljettaminen saattaa viivästyä, joutua väärään noutopaikkaan tai pahimmassa tapauksessa kadota matkalle. Me huolehdimme viestinnästä, teemme paperityöt ja reklamoimme kauppiaiden puolesta. Välitämme saadut korvaukset sellaisinaan kauppiaille.

Logitrail tarjoaa suosituimmat kuljetusyhtiöt edullisesti yhdellä sopimuksella

Suoraan ovelle vai lähimpään noutopisteeseen?

Logitrailin kuljetuspalvelun kautta saat yhdellä sopimuksella suosituimpien kuljetusyhtiöiden kuten Postin, Schenkerin, Matkahuollon, GLS:n ja DHL:n toimitustavat käyttöösi kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Logitrailin myötä tarjoat asiakkaillesi helposti yli 3000 noutopistettä ja määrä kasvaa jatkuvasti uusien kuljetusmuotojen liittyessä Logitrailiin.
Kotimaan toimitusten lisäksi etsimme edullisimmat ja nopeimmat tiet ulkomaille.

Erillisiä sopimuksia kuljetusyhtiöiden kanssa ei siis Logitrailin myötä enää tarvita ja tulevaisuuden kuljetuspalvelut ovat automaattisesti käytössäsi.

Logitrail on tarkoitettu kaikille - niin aloittajille kuin ammattilaisillekin

Saitpa tilauksia sitten yhden tai tuhat päivässä palvelemme sinua yhtä joustavasti ja kustannustehokkaasti

Logitrailin yhtenä tavoitteena on tehdä kannattavasta ja tehokkaasta verkkokaupasta jokamiehen oikeus. Etsitpä sitten fiksua tapaa aloittaa myynti verkossa tai lisää kilpailukykyä kasvaaksesi, olemme varmasti oikea valinta verkkokauppasi kumppaniksi.

Palvelumme hinnoittelu perustuu käytön mukaiseen laskutukseen ja et tarvitse isoja tilausmääriä päästäksesi kiinni tehokkaisiin verkkokauppalogistiikan prosesseihin ja edullisiin kustannuksiin.

Autamme erityisesti keskisuuria kasvuyrityksiä parantamaan kilpailukykyä, mutta ison volyymimme ansiosta aloittelevakin verkkokauppias pääsee suoraan kiinni edullisiin kuljetuskustannuksiin ja nopeisiin tilauskäsittelyihin. Ota yhteyttä jo tänään ja katsotaan kuinka voimme tukea yritystäsi kasvussa.

Pyydä kustannusarvio