Noudot varastolta

  • Nouto on mahdollista arkisin klo 7-20 sekä lauantaisin klo 9-14 osoitteessa OJakatu 3, 21200 Raisio.
  • Tarvitset aina noutokoodin noutaaksesi. Saat sen tekstiviestillä ja sähköpostiisi sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty.
  • Ole yhteydessä kauppiaaseen mikäli et saa noutokoodia 3 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Huomioithan, että mikäli tuotteita ei ollut tilaushetkellä varastossa, tilauksen käsittelyssä voi kestää kauemminkin.
  • Saatuasi noutokoodin noudathan lähetyksen 3 arkipäivän sisällä.

Mikäli olet valinnut toimitustavaksi Nouto varastolta, voit noutaa maksimissaan 60 x 33 x 51cm -kokoiset pakettilähetykset Logitrailin noutoautomaatista. Tätä suuremmat lähetykset toimitetaan aina kuljetusyhtiöllä.

Huomaathan, että nouto on mahdollista vasta kun tilaus on käsitelty varastolla. Tilauksen käsiteltyämme lähetämme noutoilmoituksen tekstiviestillä sekä tilaustiedoissa annettuun sähköpostiin. Mikäli et saa noutoilmoitusta sähköpostiisi tai tekstiviestinä olethan verkkokaupan asiakaspalveluun yhteydessä.

Varastomme osoite on Ojakatu 3, 21200 Raisio. Voit pysäköidä auton Ojakadun varteen. Noutomaatti sijaitsee OJakadun puoleisen lasioven takana. Ovet ovat avoinna ja nouto mahdollista ma-pe klo 7-20 sekä lauantaisin klo 9-14 välillä.

Noutaessasi syötä tekstiviestissä tai sähköpostissa mainittu noutokoodi automaatin kosketusnäyttöön ja valitse Hae lähetys. Näet ruudulla tämän jälkeen lokerot, joissa lähetyksesi on ja voit yksitellen avata luukut. Muistathan avata kaikki lokerot, mikäli lähetykseksi koostuu useasta paketista.

Tavaratoimitusten yhteystiedot

Kaupandomain.fi c/o Logitrail Oy
Ojakatu 3
21200 Raisio

asiakaspalvelu@logitrail.com
050-463 5263