Intohimona digikaupan logistiikka

Visiona olla rakastetuin logistiikkapalvelu

Alussa oli vain ajatus, että tehokkaat prosessit sekä edulliset toimituskulut kuuluvat kaikille. Ja että on oltava edes yksi logistiikkayhtiö, jonka palvelut voi ottaa hetkessä käyttöön vaikkapa vain loman ja sesonkihuippujen ajaksi tai sitten koko kaupan tärkeimmäksi kumppaniksi.

Ja niin syntyi Logitrail, joka palvelee jo kymmeniä digitaalisen kaupan edelläkävijöitä - niin verkkokauppaa harrastuksena pyörittäviä kuin kovan luokan ammattilaisiakin.

Logitrailin taustalla on joukko verkkokaupan kokeneita konkareita. Heistä Jaakko, Linda ja Ville ovat vahvasti mukana yrityksen päivittäisessä arjessa ja muut perustajajäsenet auttavat taustalla kokemuksellaan erikokoisista verkkokaupoista.

Missiomme on helpottaa kauppiaiden arkea huippupalvelun ja -työkalujen avulla ja mahdollistaa pitkiä asiakassuhteita älykkään sekä vastuullisen logistiikan keinoin.

Visiomme on olla yksinkertaisesti asiakkaidemme tärkein ja rakastetuin kumppani sekä maailmalla arvostettu ja vastuullisuudestaan tunnettu logistiikkapalvelu.

Meillä on iso vastuu lähetyksistäsi ja jokainen lähetys on meille tärkeä. Pakettia sulkiessa haluammekin olla varmoja, että kaikki on arvojesi mukaisesti ja ennen sitä olemme huolehtineet monesta muustakin.

Minna Hakala
Myynti ja asiakaspalvelu
Niko Wallander
Varastopäällikkö
Jaakko Vikman
Myynti ja kehitys (COO)
Ville Mattila
IT (CTO)
Linda Vikman
Toimitusjohtaja (CEO)

Ja varastossa tietysti sesongista riippuen aina tarvittava määrä koulutettuja huippuammattilaisia.

Varastomme sijaitsee Raisiossa - logistisesti erinomaisella paikalla

Meiltä lähetetty tilaus on noudettavissa usein jopa tilausta seuraavana päivänä melkein mistä päin Suomea tahansa.

Toimisto ja tavaratoimitukset

"Verkkokaupandomain.fi" c/o Logitrail Oy
Ojakatu 3
21200 Raisio

Asiakaspalvelu ja yhteys varastolle

asiakaspalvelu@logitrail.com
050-463 5263