Intohimona digikaupan logistiikka

Visiona olla rakastetuin logistiikkayhtiö

Alussa oli vain ajatus, että tehokkaat prosessit sekä edulliset toimituskulut kuuluvat kaikille. Ja että on oltava edes yksi logistiikkayhtiö, jonka palvelut voi ottaa hetkessä käyttöön vaikkapa vain loman ja sesonkihuippujen ajaksi tai sitten koko kaupan tärkeimmäksi kumppaniksi.

Ja niin syntyi Logitrail, joka palvelee jo kymmeniä digitaalisen kaupan edelläkävijöitä - niin verkkokauppaa harrastuksena pyörittäviä kuin kovan luokan ammattilaisiakin.

Logitrailin taustalla on joukko verkkokaupan kokeneita konkareita. Heistä Jaakko, Linda ja Ville ovat vahvasti mukana yrityksen päivittäisessä arjessa ja muut perustajajäsenet auttavat taustalla kokemuksellaan erikokoisista verkkokaupoista.

Missiomme on helpottaa kauppiaiden arkea huippupalvelun ja -työkalujen avulla ja mahdollistaa pitkiä asiakassuhteita älykkään sekä vastuullisen logistiikan keinoin.

Visiomme on olla yksinkertaisesti asiakkaidemme tärkein ja rakastetuin kumppani sekä maailmalla arvostettu ja vastuullisuudestaan tunnettu logistiikkayhtiö.

Meillä on iso vastuu lähetyksistäsi ja jokainen lähetys on meille tärkeä. Pakettia sulkiessa haluammekin olla varmoja, että kaikki on arvojesi mukaisesti ja ennen sitä olemme huolehtineet monesta muustakin.

Niko Wallander
Varastopäällikkö
Jari Korelin
Myynti
Jaakko Vikman
Myynti ja kehitys (COO)
Ville Mattila
IT (CTO)
Linda Vikman
Toimitusjohtaja (CEO)

Ja varastossa tietysti sesongista riippuen  tarvittava määrä koulutettuja huippuammattilaisia.

Varastomme sijaitsee Suomen Kaarinassa - entisessä Tunturin tehtaassa

Täältä lähetetty tilaus on noudettavissa usein jopa tilausta seuraavana päivänä melkein mistä päin Suomea tahansa.

Toimisto ja tavaratoimitukset

Tunturi Center
"Verkkokauppa" c/o Logitrail Oy
Jännekatu 10
20760 Piispanristi

Asiakaspalvelu ja yhteys varastolle

asiakaspalvelu@logitrail.com
050-463 5263